hobbies

Els meus hobbies

 • Activisme

  El primer dels meus hobies és  la dedicació intensa  l’acció en la vida pública. Ho faig en multitud de camps com per exemple el social o el religiós.
 • Protecció dels animals

  Forme part de les societats protectores d’animals. Es tracta d’ entitats sense ànim de lucre. La fi principal és ajudar en tot el possible al món dels animals i el respecte del medi ambient. I més generalment, se solen centrar al món dels animals de companyia, això no vol dir que deixin de costat la resta d’animals que viuen en la nostra societat.
 • Lluita contra la contaminació

  Són nombroses les formes de contaminació i els problemes ambientals que els éssers humans estem provocant des dels inicis de la revolució industrial i, molt en particular, des de la segona meitat del segle passat.
  Una contaminació sense fronteres associada a totes les activitats humanes i que, al costat d’altres greus problemes, està degradant tots els ecosistemes i contribuint a un canvi climàtic les conseqüències del qual estem vivint ja. Els costos d’aquesta degradació ambiental no s’han pres en consideració fins a recentment, però es comença a comprendre que han de ser incorporats en l’avaluació de qualsevol projecte; no es poden “externalitzar”, com es ve fent, perquè resulta absolutament insostenible. I, la qual cosa és més important, cal estudiar les causes d’aquesta degradació per evitar-la, combatre-la i procedir a la recuperació ambiental per fer possible un futur sostenible.
 • Difusió d’ iniciatives

  El ciberactivisme forma parta de la meua participació social, a través de les xarxes virtuals per tal d’organitzar activitats, discutir, compartir informació i participar i participar de la vida públical. Els mitjans socials -especialment Twitter i Facebook)- són formes d’activisme, de manera que possibiliten comunicacions més ràpides en els moviments ciutadans.