Adoptar un gos abandonat pot ser una de les accions més gratificants que pots realitzar. Cada any milers d’animals són abandonats per els seus amos en diferents punts. Moltes vegades, ho fan sense comunicació prèvia i deixant a la seua mascota sense ningun tipus de suport.

Si mirem les xifres podem observar que Espanya va registrar més de 137.000 casos d’abandó animal en 2015 i per primera vegada, el comportament i les ventrades indesitjades substitueixen al factor econòmic, segons l’estudi sobre l’abandó i l’adopció 2016 de la Fundació Affinity, difós recentment.

¿No saps com adoptar un gos abandonat ? Nosaltres t’ho expliquem

adoptar un gos

Abans d’adoptar hi ha diverses coses que has de plantejar-te. Has de ser conscient de si realment vas a poder cuidar a l’animal i oferir-li una certa qualitat de vida. Un gos o un gat té les seves necessitats particulars: cures veterinàries, higiènics, d’alimentació, passeig, i d’exercici.

Des de les protectores promouen l’adopció responsable, per la qual cosa cuidem tots els detalls possibles i ens assegurem que els animals adoptats tinguen unes mínimes condicions de benestar.

En la nostra protectora hi ha diversos perfils d’animals, des de cadells fins a adults, i cadascun s’adequarà millor o pitjor a les condicions que tu li ofereixes.

Adoptar un gos abandonat en Espanya: portals de referència